DIF J96-1: Uavgjort 2-2 mot Høvik 2.juni

DIf J96 tok endelig seriepoeng igjen mot et godt Høvik-lag som to dager før hadde slått serielederen.

Etter en knallåpning ledet DIF 2-0 etter 10 minutter. Først scoret Mathilde på et innlegg fra Hanne H., og like etter kjempet Amalaie inn 2-0 på et langt fremspill fra Mathilde. Mot slutten av omgangen meldte skadene og ulmende sykdom seg sterkt, og vi måtte se Høvik overta og redusere en gang.

I andre omgang hadde vi kun 11 spillere tilgjengelig, hvor mange spilte i uvante posisjoner. Jentene kjempet som helter – kjempestor fremgang fra foregående kamper – og hadde fortjent en seier. Men vi måtte se Høvik utligne 5 min før slutt. 2-2 endte det dermed.

Neste oppgave nå er bortekamp på RØA GRUS onsdag 9.juni kl. 18.45. Oppmøte 18.00. Husk grussko!! Vi gleder oss – på tide med full pott igjen !