DIF 2 J-02 er ubeseiret i vårsesongen

organisering er viktig

DIF Superjenter har vunnet alle sine kamper tidligere i år med forholdsvis klar margin. I går spillte vi på Dikemark, mot Frisk Asker og strengt tatt var vi ganske overlegne selv på en litt middels dag. 2-1 til DIF kunne godt ha blitt mer, da vi hadde mange store sjanser som gikk enten like utenfor, traff keeperen i hodet eller i treverket. Frisk Asker hang med i sjanser et stykke ut i første omgang, men stort sett foregikk kampen på deres banehalvdel. Det føltes derfor litt urettferdig at Frisk Asker scoret det første målet . Som vanlig blir jentene enda mer innbitt av å ligge under og det var helt på sin plass at Cecilie og Mathea utlignet til 1-1. Emilie scoret noe senere i 2. omgang som sikret oss seieren. Vi sleit litt med markeringene og besluttsomhet. Men det skal vi øve mer på på trening. Det som var spesielt bra var pasningspillet og alle sjansene vi skapte. Alt i alt en velfortjent seier, og jentene skal ha ros for nok en gang å gå seirende ut av kampen. Bra jobbet jenter!