For en kamp av G99!!!

Sesongens nest siste kamp ble en thriller av de store. Det tar nok timer før både spillere og tilskuere «lander».

Kampen gikk på Borgen kunstgress i flomlys. Til pause ledet DIF guttene rettferdig 1-0 (en scoring etter skoleboken, innlegg fra venstre som ble bredsidet inn) over 98 (og 97) guttene fra Jardar. I andre omgang gikk DIF opp til 2-0 før Jardar kom seg litt av sjokket og satt inn to mål relativt kjapt. Men DIF svarte med en flott 3-2 scoring. Så ble Jardar idømt straffe og utlignet dermed. Det var en særdeles spennende kamp og klokken tikket så altfor sakte…….Jardar klarte å få inn en scoring til, men guttene kjempet til siste slutt. Resultatet ble borteseier 3-4 til Jardar, men DIF guttene var de moralske vinnerne.