J2000: Flott seier i 7’er

Vi møtte et godt Bærums Verk på Borgen, og var spente på om storspillet skulle fortsette. Det var (som vanlig) ingen grunn til bekymring, DIF gikk ut i hundre og presset de eldre motstanderne bakover. Mot spillets gang tok Bærums Verk ledelsen. DIF fortsatte å presse, og spilte seg fint frem til mange sjanser, men lå under til pause. 2. omgang startet som første, med klar DIF-dominans, og jentene fikk en fortjent utligning på et knallskudd. Det var 2 gode lag som begge ville vinne, satset offensivt og kom til flere sjanser, men DIF var solide i forsvar og holdt unna. Og så, helt på slutten spilte DIF seg flott gjennom og alene med keeper satte DIF inn det som skulle bli seiersmålet. Kampen endte 2-1 til DIF og dermed var vår andre seier i J99 7’er-serien et faktum.