J2000: Spennende kamper i serieåpningen

Da var endelig serien i gang, og våre to kamper ga 1 seier og 1 tap mot gode motstandere.

DIF2 spilte mot Jutul hjemme på tirsdag. Det ble en slitekamp på en tung gressbane, men DIF var overlegne både når det gjaldt teknikk og kondisjon. Tross mange sjanser til DIF ledet Jutul 1-0 til pause, etter at de scoret på sin eneste sjanse. I andre omgang fortsatte DIF med det gode spillet og skapte mange sjanser. 3 flotte mål sørget for en flott 3-1 seier. Laget besto av: Henny, Ingvild, Isabelle, Julie H, Julie S, Marte S, Anja og Emily. Målscorere: Emily (2), Henny.

DIF1 spilte borte mot Lommedalen. Vi visste fra i fjor at Lommedalen har veldig gode lag, i fjor vant vi to jevne og gode kamper mot Lommedalen. Kampen åpnet med overtak til Lommedalen, de var tydeligvis mer vant til å spille på grus. DIF slet med å få kontroll på ballen. Etter hvert kom DIF mer med i kampen. Lommedalen fikk 4 veldig lettkjøpte mål hvor forsvaret til DIF ikke klarte å klarere ballen (dette er noe vi må trene mer på!). DIF reduserte raskt 3 ganger etter flott spill og fine scoringer. Dessverre spratt ikke ballen helt vår vei på slutten, og kampen endte noe ufortjent 4-3 til Lommedalen. Laget besto av: Andrine, Christine, Elise, Emily, Helena, Lina, Mari og Julie S. Målscorere: Marte S, Emily, Christine.

Gratulerer til jentene med flott spill og topp underholdning!