J2000: Spennende mot Bærum

Denne uka ble det kun en kamp, siden motstanderne i 5’er hadde lest feil på terminlistene og ikke fått med seg at det var kamp. Jentene var derfor ekstra tent før 7’er-kampen mot Bærum på tirsdag. Og for en kamp det ble. Bærum hadde vunnet alle sine kamper hittil i år, og vi ble litt nervøse da de gikk rett i angrep og scoret etter 30 sekunder. Men DIF viste hva som bor i dem, og kjempet seg tilbake i kampen. Mange flotte angrep ble rullet oppp, forsvaret kjempet heroisk, og DIF kunne gå til pause med ledelse 2-1. 2. omgang startet som den første, med en rask scoring av Bærum, og de tok etter hvert ledelsen. DIF gir selvsagt aldri opp, og klarte omsider å utligne på et av sine flotte angrep. På slutten var det store sjanser til begge lag, men det endte uavgjort 3-3. Dette er vel første gang i år vi er fornøyd med uavgjort, Bærum er vel det beste laget vi har møtt i år. Flott at så mange foreldre hadde mulighet til å heie på jentene.

Vi gleder oss til Liungen cup på lørdag!