J2000: Spennende mot Bærum og storseier mot Nesøya

Denne uka spilte våre lag mot enda et godt Bærumslag og en sympatisk gjeng fra Nesøya.

DIF 1 spilte mot Bærum 3 på tirsdag. Etter at vi endelig fant ut hvilken bane vi skulle spille på, ble det hard kjemping i «stormkastene» på Kalvøya. DIF hadde kraftig medvind i første omgang, men til tross for et konstant press mot Bærums mål, klarte ikke jentene å score. I andre omgang måtte jentene kjempe imot vinden, men til tross for det spilte de jevnt med det gode Bærumslaget. Bærum fikk 2 mål med hjelp av vinden og et tafatt forsvar. Et av målene kom etter en klar hands av Bærum, men dette er noe jentene må lære: dersom ikke dommeren ser det kan han/hun ikke blåse, og da spiller man videre. DIF ga som vanlig ikke opp, og rullet opp et mønsterangrep på venstresiden, perfekt innlegg ble kontant skutt i mål. Nå øynet jentene håp om uavgjort, men motvinden ble for sterk, og Bærum kontret inn enda et mål slik at sluttresultatet ble 3-1. Flott innsats igjen av DIF mot et av de beste lagene i serien! De som spilte var: Christine, Elise, Emily, Andrine, Isabelle, Mari, Helena, Julie H og Julie S. DIFs målscorer: Emily.

Onsdag spilte DIF2 hjemme mot Nesøya. Denne kampen ble stort sett enveiskjøring mot Nesøyas mål. DIF var overlegne både på teknikk og hurtighet, og endelig satt samspillet som det skulle gjennom hele kampen. Mange flotte angrep resulterte i 8 flotte mål. Midtbanen og forsvaret stoppet alle Nesøyas forsøk. All honnør til Nesøya som holdt humøret oppe, kjempet hele kampen og fikk inn et velfortjent trøstemål etter et flott skudd. Fortsetter DIF slik, blir det mange gode kamper fremover! For DIF spilte: Ingvild, Henny, Julie H, Julie S, Marte, Sunniva, Elise og Emily. Målscorere for DIF var: Emily (6), Elise og Marte. I tillegg hadde Julie S 4 assist og Ingvild 3 assist. Igjen en flott kamp av alle!