J2000: Storseier mot Fossum og god, men sen opphenting mot Asker

Etter en tøff kamp mot det beste Asker-laget på tirsdag ble det en flott opptur mot Fossum onsdag.

Kampen mot Asker 3 ble som ventet en tøff batalje. Vi snakket på forhånd om hvor viktig det var å ikke la Asker-jentene komme til skudd, og at ikke alle skulle løpe etter ballen samtidig, men dette var glemt så snart kampen startet.  Selv om kampen var jevnspilt skjøt Asker veldig godt, og ledet 5-0 før DIF forstod alvoret.  DIF presset mer og mer utover i kampen, og fikk inn to fortjente mål etter flott spill. Igjen en god kamp av to gode lag. Målene ble scoret av Julie S.

Kampen mot Fossum ble en helt annen. DIF hadde stort sett ballen hele tiden. Tilskuerne mistet tellingen på antall sjanser, og det var litt utrolig at DIF kun ledet 2-0 til pause. Keeper Emily var borti ballen 1 gang i hele omgangen! I andre omgang fortsatte presset, og endelig løsnet det i angrep. Fossum-jentene ble spilt trill rundt, til tider fantastisk samspill, angrep etter angrep ble rullet opp, og slutttresultatet ble 10-0. All honnør til Fossum som kjempet til siste slutt, og holdt humøret oppe. Målscorere for DIF: Christine (4), Isabelle (3), Emily (2) og Andrine.

Vi gleder oss til Bø-cup til helgen og nye seriekamper neste uke! Igjen takk til alle tilskuerne som møter opp, både på hjemme- og bortekamper!