J2001, Kampresultat Høst 2010

De kjempet alle som løver, men tapte til tross for junior-Schmeichel i mål
Tirsdag 28. sept var det siste hjemmekamp og jentene ga alt selv etter Indiajoggen på skolen. Mye fin fotball, men den siste touchen manglet dessverre. En klasseredning av junior-Schmeichel var kampens høydepunkt, den fikk praten på sidelinjen til å dreie seg om overgangssummer!

Mandag 13. og tirsdag 14. september; Seier og uavgjort for jentene! DIF 2 slo Heggedal etter en kjempeartig kamp. DIF spilte uavgjort mot Holmen – BRA jenter. Fornøyde foreldre også!

Fra sidelinjen på hjemmekamp den 14. (men hvor er DIF antrekket damer?):

Tirsdag 7. september: Jentene scoret i første omgang og klarte å motstå presset fra Heggedal.

Tirsdag 31. august: Jentene ledet 4-0 til pause, flott spill med flere langskudd! Slappet litt av (?) i andre omgang, men vant 4-2.

Mandag 30. august: En forrykende kamp endte til slutt med knepent 6-7 tap for jentene

Mandag 23. august: Knallstart på høstsesongen for jentene med 2-0 seier borte mot Frisk-Asker!
I solen på lille-grusen på Risenga gjorde jentene en kjempeinnsats og kjempet seg til en seier. Angrep på angrep og to ganger gikk ballen i mål og keeper holdt nullen 🙂 Med bare en reserve var det mange slitne, men lykkelige jenter etter kampen.