Norway Cup J96/97: 0-2 tap i 7-er

7-er:  Det ble tap 0-2 mot Skade IL i en ganske jevn kamp på Abildsø-sletta, med 19 grader og noe vind på tvers. 9 dif-jenter var klare til kamp og åpnet fint med noen gode muligheter og 2-3-1 formasjon. Innsatsen var på topp, men det manglet litt på den avgjørende pasningen eller skuddet. Litt uti omgangen glapp markeringen for våre og en Skade-spiller fikk stå helt alene og sette inn 1-o.

I 2.omgang bølget kampen noe frem og tilbake. DIf klarte å etablere et visst press, og hadde noen muligheter og et par cornere. Men på en kontring 5 minutter før slutt scoret igjen Skade og kampen var avgjort. God kjemping og flere kjemperedninger fra Ina ga ikke resultat i dag.

I morgen er det en ny mulighet mot Begby, som også tapte i dag med 0-1.  Vi går for seier i morgen, og da vil mulighetene være gode for å gå videre.