Seier hjemme mot Heggedal for DIF 94 jentene

Tradisjonelt er kampene mot Heggedal alltid jevne og tøffe oppgjør. Dette ble ikke noe unntak. Vi hadde mange forfall til denne kampen men klarte til slutt å stable sammen 12 spillere, altså en innbytter.

Men dette varte ikke lenge allerede 10 minutter ut i kampen ble det en kollisjon mellom Ane og Linnea som resulterte i mye blod og løs tann hos Linnea, hun ble sendt til tannlegevakten umiddelbart og vi sto igjen med 11 spillere som måtte stå kampen ut. Noe de klarte fint.Kampen startet jevnt med noen halvsjanser til begge lag. Det var Heggedal som fikk det første målet 15 minutter ut i omgangen. Målet kom etter et fint gjennom spill til Heggedals raske spiss som kom alene med keeper og satte ballen fint i mål. Men DIF jentene hadde bestemt seg for at denne kampen skulle de vinne og sto på videre. DIF tok mer og mer over spillet og produserte mange sjanser. Uttellingen kom da Marthe Hoel kranglet til seg ballen etter en duell mot en utrusende keeper, Marthe satte så ballen fint inn i et åpent mål. DIF fortsatte å produsere sjanser etter mange fine kombinasjoner på midtbanen og gjennomspill til både kantene og spissene. I omgangens siste minutt fikk Marthe et gjennomspill hvor hun kom inn mot mål fra høyre og dundret ballen inn bak Heggedals keeper.

Andre omgang ble mer jevnspilt men det var DIF som hadde de farligste sjansene. De siste minuttene ble preget av mange slitne DIF bein og trykk fra Heggedal men jentene jobbet dette inn og vant fortjent 2-1.