Seier hjemme over Høvik for J96

Sist vi møtte Høvik var vi heldige som kunne dra hjem med 2-2 og et poeng. Vi var derfor spente på kveldens oppgjør på Dif-banen. Begge lag gikk rolig ut i første omgang men utover omgangen var det Høvik som koblet grepet og la et press på Dif-jentene. De fikk uttelling og tok ledelsen 0-1 like før dommeren blåste av for pause.

Jentene bestemte seg for at intensiteten og aggresiviteten skulle opp i andre omgang. Dette var en omgang Dif styrte fra start. Utligningen kom allerede etter 6 minutter av omgangen hvor Hedda kranglet til seg ballen og satte den til side for Høvik keeperen og 1-1. Med dette fikk jentene også troen på at dette kunne gå vår vei for 3 minutter senere satte Mathilde inn 2-1 målet etter en corner fra Amanda.

De 10 siste minuttene av omgangen kom Høvik høyere opp i banen og presset oss bakpå. Men med vårt gode forsvarsspill og iherdig jobbing av vår midtbane klarte de ikke å komme til noen farlige målsjanser. Derimot slo jentene contra, en lang ball fra Kristine K til hanne H som løp igjennom og kom alene med keeper. Hun satset på kraft og satte ballen knallhard til side for keeperen, flott scoring.

Sluttresultat 3-1

Veldig bra kamp av jentene, vi er alle stolte av dere.