2004

Oppdatert 10. april 2018

TAKK FOR NÅ!

2004-gruppa i DIF Langrenn avsluttet sesongen 2017-2018 med Pizza-aften. Med dette ble det satt punktum for en snørik og god skisesong hvor vi på trenersiden hadde et vellykket samarbeid med Heggedal, Vollen og Hyggen. Et samarbeid som vil fortsette når utøverne i DIF Langrenn 2004 fra mai 2018 inngår i Team Eid.

Følg med på facebook-gruppen til «Team Eid – Intern» i tiden fremover for å bli oppdatert på planer og aktiviteter for kommende sesong.

Generell informasjon:

Alle nåværende utøvere vil være registrert som deltagere i langrennsgruppa inntil dere melder endring på dette til klubben. Prosedyre for Innmelding og utmelding av medlemmer til Langrennsgruppa er beskrevet på følgende side: http://www.dif.no/langrenn/pamelding/

Dersom dere endrer e-postadresse, telefonnummer eller annen relevant informasjon er det fint om dere oppdater deltagernes profil på: http://www.minidrett.no 

Hilsen trenere 2004 🙂

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Skirenn, skilisens og emiTag tidtakerbrikk.

Fra den dagen en utøver fyller 13 år, er det påkrevd med skilisens for å starte i de fleste skirenn i Norge og utlandet. Nedenfor er en link til informasjon gitt ut av Norges skiforbund:

https://www.skiforbundet.no/for-organisasjon-og-medlemmer/skilisens/

Mange arrangører av skirenn gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker.
Skiforbundet legger opp til at alle løpere som er 11 år og eldre skal ha sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at i de klassene som har rangering på tider, skal løperne ha sin egen emiTag brikke. Se nærmere informasjon fra skiforbundet ved å klikke på linken under:

http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtakerbrikker/

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Legg igjen en kommentar