2004

Oppdatert 13. september 2017

2004-gruppa i DIF langrenn er i ferd med å legge planer for sesongen 2017-2018.
Vi er i dialog med Heggedal IL og Team Eid for å se på et mulig samarbeid kommende sesong. Utfallet av dialogen er noe vi vil komme tilbake til.

Langrennsgruppa i DIF har ikke startet med organiserte barmarkstreninger, men utøverne i DIF er invitert til å trene sammen med Heggedal IL.
Følg med på facebook-gruppen til «DIF Langrenn 2004» i tiden fremover for å se treningstider for fellestreninger med Heggedal IL.

Generell informasjon:

Alle nåværende utøvere vil være registrert som deltagere i langrennsgruppa inntil dere melder endring på dette til klubben. Prosedyre for Innmelding og utmelding av medlemmer til Langrennsgruppa er beskrevet på følgende side: http://www.dif.no/langrenn/pamelding/

Dersom dere endrer e-postadresse, telefonnummer eller annen relevant informasjon er det fint om dere oppdater deltagernes profil på: http://www.minidrett.no 

Hilsen trenere 2004 🙂

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 

Skirenn og emiTag tidtakerbrikke

Mange arrangører av skirenn gjennomfører tidtaking med emiTag tidtakerbrikker.
Skiforbundet legger opp til at alle løpere som er 11 år og eldre skal ha sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at i de klassene som har rangering på tider, skal løperne ha sin egen emiTag brikke. Se nærmere informasjon fra skiforbundet ved å klikke på linken under:

http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtakerbrikker/

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

2004 – sammensetning av trenerteam er ikke avklart

Legg igjen en kommentar