Vollen Sprint Duo – Simen og Espen vant!

Lørdag var d endelig igjen arrangert Vollen Duo Sprintcup etter noen ‘magre år’ m avlysninger pga lite snø! Arrangemnetet var flyttet til Eid hvor forholdene etter siste tids mildvær var utrolig bra!

Duo sprintcupen består av lag à 2 løpere som hver seg gikk 1 runde (ca 900m) og det var kvartfinaler-semifinaler og evt A-finaler for de som klarte seg så langt!

Mange ivrige DIF’ere å se og mange flotte plasseringer, men dagens beste prestasjon- og DIF’s eneste seier kom i klassen G14 hvor Simen og Espen stilte.

Simen som er G13 var nok nervøs før start på om han kunne ‘henge på’ 14-åringene! Den bekymringen skulle vise seg å være totalt ubegrunnet! 🙂

Både i semifinalen- og senere A-finalen tok Simen likegodt teten fra start og slapp aldri de andre forbi sånn at Espen ‘kontrollert’ kunne sikre seieren! Vi gratulerer!