Kategorier


Arkiv


Har du fått en epost fra Akershus Idrettskrets?

Les den, og bli med på spørreundersøkelsen!

Vi vil vite hva DU 😉 synes om DIF.

Til alle medlemmer i Dikemark Idrettsforening!

Akershus Idrettskrets kontaktet styret i begynnelsen av året, i anledning at de ønsket å komme til DIF på «klubbesøk». De ønsker dialog med idrettslagene og mulighet til å informere oss om hva de har å tilby i form av assistanse/kurs.

AIKs hovedoppgave er å forbedre idrettslagenes forutsetninger til å drive sin virksomhet. For at idrettslagene skal kunne fremstå som attraktive fritidsarenaer, må de fungere godt når det gjelder drift og idrettslig aktivitet.

AIK har forskjellige verktøy og metoder for å hjelpe idrettslagene, og tilbyr en rekke klubbutviklingsprosesser, som bidrar til å løfte klubben fra nå-situasjon til en ønsket fremtidig situasjon.

For at få mest mulig ut av et slikt klubbesøk, vil de gjennomføre en «quest-bakk» i forkant av besøket. Spørsmål (om organisering, kompetanse, aktivitetstilbud, anlegget og lignende) vil bli sendt ut til medlemmene i DIF. Resultatet av undersøkelsen vil være utgangspunkt for en første dialog, med fokus på det som kan være aktuelt for nett opp vår klubb.

Styret har takket ja til et besøk, da vi synes at dette til tilbudet fra AIK høres meget spennende ut. For at vi i styret skal kunne gjøre en god jobb er vi avhengig av feedback fra dere medlemmer. Vi gleder oss til dette (første) møte mellom AIK og DIF-styrene, og til å få ta del i hva du/dere tenker om DIF som klubb. Dato for selve besøket er ikke bestemt enda, men vi håper på å kunne få det til rett i for- eller etterkant av sommeren.

Akershus Idrettskrets har tilgang til våre medlemslister og har alle rede begynt å sende ut questbakken.

Vi håper nå at alle dere medlemmer har lyst å hjelpe oss, og klubben, gjennom å svare, ærlig J på de spørsmål som dere får. Spørreundersøkelsen foregår via nett og tar ca. 5 minutter.

Tusen takk på forhånd for at DU hjelper oss å bli bedre!


Vennlig hilsen
Anna Carin Lunde, leder hovedstyret i DIF

Hvis du vil vite mer om Akershus Idrettskrets, så finner du info www.idrett.no/akershus