Om oss

Hva driver vi med
DIF satser aktivt på fotball, langrenn og turskøyting, men klubben vil alltid være åpen for nye grupper som naturlig vil passe inn som f.eks orientering og padling.

Visjon og målsetting
DIF skal være en klubb for alle. Vi jobber for at  alle skal trives og vi har et godt tilbud til alle som driver med fotball, langrenn og turskøyting. Hovedmålsetningen for Dikemark Idrettsforening er å bidra til at breddeidretten får et godt tilbud. DIF kan være et springbrett for utøverne til de større klubbene.

Medlemmer
Vi er rundt 500 medlemmer, og vi har selvsagt ønske om at flere vil benytte seg av tilbudet til DIF og ønsker alle nye medlemmer velkommen.

Anlegg
Vi holder til i flotte omgivelser på Engelsrud i Asker.

Klubbhuset

Fotball – alle barn på banen
Det har også i sesongen 2020, vært god tilvekst av nye spillere da særlig i de yngre årsklassene.

Viktig nå for fotballgruppa og sikre at tilveksten holder seg stabil, slik at DIF stiller med hel lagsrekke også gjennom ungdomsskolealderen. Styret er glade for at DIF har fått på plass en sportslig leder for fotballen

DIF-anlegget har en fin 11-er kunstgressbane og en liten kunstgressbane. I tillegg er det en stor grusbane.

Se kartinformasjon her

Langrenn – alle barn på ski
Langrenn er populært blant barna i nærmiljøet og oppslutningen er meget god. Vi tilbyr trening for alle barn fra 1. klasse.

Trenere
Trenerne får  NSF Treningslederkurs.

Anlegg
Vi har en lysløype på ca 1 km og preparerer et område for skileik om vinteren.

Skirenn
Det arrangeres som regel 3 skirenn på DIF i løpet av sesongen; to kveldsrenn i Telenor-karusellen og et klubbmesterskap. Flere og flere løpere fra DIF Langrenn går også eksterne renn.

Kiosk
DIF-kiosken er blitt et positivt innslag på DIF-banen og gir oss et knutepunkt for ytterligere å bedre den sosiale rammen. Stolte fotballspillere som etter endt kamp har gjort seg fortjent til en vaffel eller is, og ivrige foreldre på sidelinjen som koser seg med en kopp kaffe eller to

«DIF-stranden»
Et steinkast unna fotballbanene finnes et flott sandstrand. Denne benyttes flittig av alle på Engelsrud, og det er Engelsrud Vel som sørger for at stranden blir godt ivaretatt.

Grusbanen med DIF-stranden i bakgrunnen