DIF J96-1: det ble tap hjemme mot Bærums Verk

Etter å tapt begge oppgjørene mot BV i fjor (0-6 og 11-0) valgte vi å gå ut defensivt i en 4-5-1 formasjon og å satse på kontringer. Dette fungerte til tider veldig bra. Kampen startet egentlig veldig jevnt men det var BV som hadde ballen mest. Etter 4 minutter kom vi til en kontring hvor Kristine spilte igjennom Amalie som stormet gjennom BV forsvaret og kom alene med keeper, avslutningen traff imidlertid keeper som ikke fikk skikkelig kontroll og scoringen var et faktum. Dette stresset nok BV som nok ikke hadde forventet en baklengs så tidlig i kampen.

Utover omgangen kom BV stadig nærmere og utlignet til 1-1 i det 19 minutt.
DIF jentene kjempet heroisk men klarte ikke stå imot det økende presset og BV fikk enda et mål før pausen, pauseresultat 1-2.

Andre omgang startet som første DIF hadde relativt god kontroll, gjennomspillene til BV gikk enten helt inn til keeper eller var for upresise.
Men så begynte pasningene og treffe bedre og de fikk fire mål til. DIF kjempet seg til en redusering etter høyt press og knallhard jobbing av Mathilde. Hun driblet av to BV spillere før hun satte ballen sikkert i mål.

Sluttresultat: 2-6

Stor ros til jentene som sto på og kjempet som løver, flere er begynt å bli tøffere i duellene, veldig bra. Nå mangler vi bare at flere tør å ta mer tak i ballen og å bli mer presise i avleveringene.

Som vanlig var vårt entusiastiske publikum på plass, takk for støtten.