Første seriekamp hjemme mot Amasone Asker endte med seier

Det ble seier 1-0 i et jevnt og tøft oppgjør hjemme i sesongpremieren på en bra DIF-bane tatt i betrakning årstiden.
Vi stilte med 6 jenter fra 94 og 8 jenter fra 96 og var veldig spente før dette oppgjøret spesielt med tanke på at vi for ikke lenge siden tapte 3-2 i en treningskamp mot dem.

Innledningsvis etablerte jentene våre et bra trykk og hadde overtaket i første halvdel av første omgang. Vi kriget godt på midtbanen og vant mange dueller. Amasone kom på noen kontringer som forvaret og keeperen vår hadde god kontroll på. Kampens eneste mål kom etter 29 minutter ut i omgangen. Midtbanen vår kriger til seg ballen høyt på banen og Marthe H ble spilt gjennom på venstre kant og fikk lagt inn forran mål hvor Amalie headet inn 1-0, fin scoring etter fint spill. Etter dette jevnet kampen seg litt ut og det bølget frem og tilbake.

Andre omgang begynte som første, vi trykket på innledningsvis men så jevnet det seg ut. Det meste foregikk nå på midtbanen. Jentene viste styrke og beholdt kontrollen bakover og seieren var et faktum.

Det er alltid morro å vinne men når vi vinner etter å ha kjempet hele kampen og alle har gjort en god jobb smaker det ekstra godt.

Neste kamp er onsdag 19 mai kl. 20.15 borte mot Asker 2 på Føyka.

I første serierund kunne vi dessverre ikke stille lag borte mot Lyn, de fikk derfor seieren på wo med 3-0 i målprotokollen. Det smakte derfor veldig god med en seier i denne runden.