G95 Dikemark – Holmen 1 – 4

Siste kamp før avreise Danmark.
Vi møter et lag som i første omgang er litt bedre enn oss i det meste. Vi blir lagt under hardt press og står dypt på egen halvdel med både midtbaneledd og forsvarsledd hele omgangen. Pasningene våre sitter ikke og Holmen vinner nesten alle dueller en mot en. Vi forsvarer oss bedre enn jeg har sett tidligere i år. Holmen produserer ikke mange store målsjanser. Colin rydder fint opp de gangene det blir farligheter. Tre baller gikk likevel inn, alle målene var vel av det litt heldige slaget. En vanskelig sprett og meget glatte keeperhansker. Så litt artisteri, et brassespark med en heldig bue over keeper og rett inn i langhjørnet, til slutt en suser i tverrliggeren som spretter, treffer Jonas i brystet og går i mål. Vi produserer så godt som ingen ting i første omgang. Jeg noterer et angrep med en fin avslutning litt til side for mål av Magnus Ø.

I andre omgang er vi mer med. Magne har kommet i gang på midtbanen og spiller klokt med stor ro. Det er da også Magne og Magnus Ø som setter opp et flott angrep som ender med scoring for oss fra meget skrå vinkel. Bare minutter senere er Magnus på nytt fri i full fart på høyresiden. I boksen venter tre blå sammen med en Holmenspiller. På benken tror vi på mål, men den glatte ballen sklir av foten når Magnus legger inn og går ut over dødlinjen. Vi er mindre baktunge i andre omgang, og kommer til flere halvsjanser. Det er likevel aldri noen tvil om hvor seieren vil gå. Vi løfter oss betraktelig etter pause og spiller 1 – 1 i andre omgang. Moro å se at vi får til deler av det defensive spillet vi for tiden øver på på trening. Det tar vi med oss videre. Mål nummer fire av Holmen var vakkert, et frispark smurt opp i krysset fra 18m. Umulig for Colin å gjøre noe med, alle andre forsøk reddet han mesterlig. Jeg tror ingen annen spiss i Asker står bedre i mål enn vår…

I morgen reiser vi til Danmark og lader batteriene før vi møter Kjelsås borte neste torsdag.

Gøy å se så mange spillere på scoringslisten.