J1996-1: 2-3 mot Haslum 31. mai

En jevn kamp som ikke vippet vår vei.
96-jentene møtte Haslum på DIF-gresset mandag kveld, i flott sommervær. Dette Haslumlaget har gode resultater i serien, mens DIF-jentene gjerne ville slå tilbake etter en svak 3-4 kamp forrige uke.

Og det skulle bli en bra kamp fra vår side, men som dessverre fikk en dårlig start. Etter 2-3 min. var en Haslumspiller både i offside, og i tillegg litt røff mot vår keeper, og det sto 0-1 før kampen var i gang. DIF jobbet bra på, og et langt fremspill fra Ida fant Amalie som kriget seg forbi forsvaret og scoret fint. 1-1 etter 8 minutter. Dette sto seg til pause i en jevn 1.omgang.

I 2.omgang kom vi også raskt bakpå på et fint Haslumangrep og det sto 1-2. Igjen slo DIF-jentene raskt tilbake. Vi kjempet oss til en corner som Amanda slo meget bra inn foran kassa. Amalaie tok ned ballen, og en lang tå fra Ingeborg ga oss 2-2. Like etter hadde vi en kjempemulighet da Amalie headet fint på Amandas lange corner, men like utenfor. Det så ut til å skulle ende slik, særlig da Ina reddet et par store Haslummuligheter. Men det holdt ikke helt inn da Haslums raske spiss løp gjennom vårt forsvar og satte inn 2-3 med 6-7 minutter igjen. Dermed endte det 2-3.

DIf-jentene er likevel på vei mot formen – vi var mye bedre enn sist og spiriten i laget var god. Vi tror veldig på seier i neste kamp allerede 2.juni borte mot Høvik.

Takk til mange hørbare supportere – det er flott. En spesiell takk til 97-jentene Rebecca og Hedda som gjorde sine saker veldig bra da 3 av våre spillere ikke kunne delta i dag. Dommeren var stort sett bra, men vi likte ikke 0-1-målet. Håper likevel vi behandlet han bra – for han skal dømme vår neste kamp også.