J2000: 3 flotte kamper denne uka

Da var en tøff uka unnagjort med 3 kamper. Mandag spilte vi 5’er-kamp i tropevarme på Kalvøya mot enda et godt lag fra Bærum. Selv om Bærum ledet både 1-0 og 2-1 og yppet seg litt med 3 mål mot slutten, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Mange flotte angrep og stort sett solid forsvarsspill gjorde at vi vant 9-5 til slutt.

Tirsdag var det duket for 7’er-kamp mot Nesøya J99. Vi visste at dette ville bli en tøff kamp, vi hadde kun 1 innbytter mens Nesøya, i tillegg til å være et år eldre hadde spillere nok til 2 lag. DIF viste ingen respekt, og sjokkåpnet med 3-0 ledelse etter 10 minutt. Etter dette kom Nesøya mer med i kampen, de kunne bytte med uthvilte spillere hele tiden, og utlignet etter hvert til 3-3. DIF kjempet og løp gjennom hele kampen, fortsatte presset mot Nesøyas mål og var veldig nær et seiersmål mot slutten.

Fredag spilte vi igjen 7’er, denne gang mot Asker. Vi har nå vist at vi er vel så gode som de flese 99-lag. Etter at DIF tok ledelsen på et av våre flotte angrep, scoret Asker på 2 kontringer. Vi presset Asker bakpå hele kampen, og fikk fortjent utligningsmål på overtid. Men, dessverre hadde dommeren lagt til et par minutt,og da vi presset på for seiersmålet,kontret Asker inn vinnermålet. Til tross for tap har jentene all grunn til å være stolte av innsatsen. Treneren til Asker innrømmet at det var et ran at de vant, og at DIF var et mye bedre lag! Vi gleder oss til kampene neste uke, og ikke minst til Liungen cup neste helg