J2000: Kjempekamp og 5-1 mot Høvik, og 5-0 mot Helset på en dårlig dag

Mens vi venter på snøen, gleder vi oss over DIF-lagenes strålende fotballag. Denne uka storspilte J2000 mot et godt Høvik-lag på en flott, nypreparert grusbane på DIF, og seiret borte mot Helset på en ikke fullt så god grusbane.

Glade jenter før avspark

Vi var spente før møtet mot Høvik som vi visste hadde et godt lag. Grunnet alt regnet i det siste måtte vi spille på grusen, men baneansvarlig hadde gjort en glimrende jobb, og det var en flott og nypreparert grusbane som ventet oss! DIF viste ingen respekt for motstanderne, og åpnet i et forrykende tempo, og allerede etter et par minutter kom det første målet. Høvik prøvde så godt de kunne å stoppe DIF-jentene, men til ingen nytte. Angrep etter angrep ble rullet opp, fantastisk pasningsspill og mange flotte mål . Høvik hadde noen veldig gode enkeltspillere, men som vanlig slet de med å komme forbi DIFs forsvar, og deres raske spisser ble enkelt løpt opp av DIFs superforsvar. Til pause stod det hele 5-1 til DIF. Andre omgang ble også stort sett enveiskjøring mot Høviks keeper. Litt for lite kraft i avslutningene og en god Høvik-keeper hindret utrolig nok flere mål. Høvikjentene kjempet godt gjennom hele kampen, og var nok litt preget av at de hadde vært på telttur natta i forveien. Takk til Høvik for en flott kamp, og til våre unge dommere for kvelden, som gjorde en flott jobb.

Kampen mot Helset ble en helt annen. Selv om jentene hadde full kontroll og keeperne til DIF knapt var borti ballen, var DIF-jentene usedvanlig slappe. Den harde og humpete grusbanen på Helset må ta litt av skylden, men innsatsen fra tidligere kamper manglet. Allikevel scorte DIF 5 flotte mål, holdt nulen i forsvar, og vant til slutt 5-0. Jentene fikk skryt av Helsets trener etter kampen, som mente at DIF var et flott lag å spille mot. Det er slikt vi liker å høre! Takk til Helset for god innsats, og igjen til alle tilskuerne som hadde tatt turen til Helset.

Vi gleder oss til årets siste seriekamper neste uke!