J2000: Tøff kamp mot BVIF!

Da var endelig serien i gang, og som ventet ble det en god og tøff kamp mot et veldig godt lag fra Bærums Verk.

Kampen ble spilt på en blytung gressbane, og forholdene innbød ikke til finspill, men allikevel var det full innsats og mye fint spill fra begge lag. Kampen åpnet verst tenkelig for DIF, da BV gikk rett i angrep, fikk spille som de ville og scoret etter 1 minutt. DIF kom etter hvert mer med i kampen, men slet med å komme til sjanser. Det gikk fra vondt til verre for DIF da Julie S måtte gå ut med skade midtveis i første omgang. BV var veldig ballsikre, gjorde veldig få feil og var hele tiden farlige på kontringer. Helt på slutten av omgangen fikk de igjen stå helt alene foran mål, og gikk opp til 2-0.  Jentene tok seg sammen i 2. omgang, og presset etterhvert BV bakover. DIF prøvde så godt de kunne å få inn redusering, men det ville seg ikke helt. BV kontret inn 3-0 helt på slutten, vant fortjent, og fikk revansje fra høstens kamp, da DIF vant. Vi ser frem til å møte BV igjen senere i vår, da forhåpentligvis på en ikke fullt så tung bane. Vi gleder oss til neste ukes kamper mot Øvrevoll Hosle og Billingstad, også 2 gode lag.

Takk til Jacob som stilte opp som dommer på kort varsel og klarte seg veldig godt!