J96 1.divisjon – Borteseier mot ØH

0-1 borte mot Øvrevoll/Hosle på Hoslebanen

Synet av grusbanen fikk jentene til å lengte hjem til DIF gresset, men de bestemte seg for at her var det bare å brette opp armene å la skrubbsår være skrubbsår. Kampen innledet med en stillingskrig på midtbanen, men etterhvert tok DIF jentene mer og mer over spillet.De skapte mange sjanser som kunne gitt bedre uttelling. ØH hadde et par farlige kontringer i første omgang som kunne gitt oss et baklengs men Henriette sto en god omgang og holdt buret rent.

I pausen manet vi jentene til å være litt mer aggresive og fortsette spillet så ville nok målet komme. Som sagt så gjort men målet lot vente på seg til tross for at vi hadde vært gjennom flere ganger alene med keeper og skudd i tverrliggeren ville det seg ikke. Men i det 31 kom en klarering fra ØH forvaret rett mot Amalie som fikk et skikkelig treff og klinte ballen i bortre hjørne og 0-1.
Jentene hadde et par sjanser til å øke ledelsen før dommeren blåste av. En fortjent seier. Stor honnør til jentene som kriget til siste slutt og tok med seg alle tre poengene hjem.

Takk også til våre faste supportere som tar turen helt inn til Hosle og bidrar med mange positive og engasjerte meldinger til jentene.