Ny seier til DIF 94 jentene

2-1 seier hjemme på DIF-banen mot Nesodden. Dette var tredje strake seier i serien og vi klatret opp på tredjeplassen bare tre poeng fra toppen.

Nesodden jentene var muligens preget av lang reisevei men DIF tok tidlig tak i kampen og styrte store deler av første omgang. 5 minutter ut i omgangen kom Ingeborg på et flott løp på høyre kant og fikk lagt inn et flott innlegg som Therese styrte i mål. Dette ble det eneste målet i denne omgangen.

I andre omgang var det mer fart i Nesodden, de var farlig frempå flere ganger, deres sentrale midtbanespiller var veldig god og dominerte midtbanen i store deler av omgangen. De var farligst frempå på et frispark fra 20 meter som Charlotte så vidt fikk stusset via tverrliggeren. DIF var på flere kontringer som kunne ført til mål. 70 minutter ut i kampen hadde DIF en kontring hvor vi var raskt oppe med laget og trykket etter og vant andre ballen som Amanda la fint tilbake til Selma som fyrte av at flott skudd over keeperen og til 2-0.
Som kjent så kommer det ofte enda et mål etter en scoring. Det skjedde også her. 2 minutter etter vårt mål kom Nesodden til et skudd som gikk