Sommer-skiskole på Holmen!

Hei!

Se info fra Holmen Langrenn under! Absolutt noe mange i DIF bør vurdere, billig(i forhold til proffe sommerleire) og i nærområdet!

Kenneth

———————————————————————

Hei dere

Holmen Langrenn starter til sommeren ett Prosjekt der ønsket er å etablere en kortreist Sommerskiskole lokalt uke 27 og 33 på Holmen i Asker. Det legges vekt på allsidig og annerledes trening. Det skal fokuseres på utvikling, samhold, variert, morsom og trygg trening på tvers av klubbene lokalt. (se vedlegg)

Dette er nytt av året (2015) og målet er å skape grobunn for ett tettere og bedre samarbeid mellom klubbene lokalt. Dette kan bidra til utvikling av ett enda bedre sosialt nettverk blant barn og ungdom på tvers av de lokale klubbene. 

Holmen IF/Langrenn ønsker å fremstå som inkluderende og samlende blant klubbene i nærmiljøet for å sikre godt samarbeid blant ledere og barn de kommende årene!

Jeg hadde satt stor pris på om dere innad i klubbene markedsfører dette prosjektet blant deres barn/ungdom i klubben. Har dere spørsmål knyttet til arrangementet ikke nøl med å ta kontakt

Se også : 

http://holmenif.no/holmenif/langrenn/leftmeny/holmen-sommerskiskole/

 

Med vennlig hilsen, Henrik

Henrik Pay:-) 

M: 99 56 96 67

Hvalstad, Asker