Hva driver vi med
Dikemark Idrettsforening, DIF, satser i dag aktivt på fotball, langrenn og turskøyting, men klubben vil alltid være åpen for nye grupper som naturlig vil passe inn. Eksempler på dette kan være padling eller orientering. Har du et ønske om å starte en idrettsgruppe innunder DIF paraplyen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Styret for en prat.

Visjon og målsetting

DIF skal være en klubb for alle. Vi jobber for at alle skal trives, og vi har et godt tilbud til alle som driver med fotball, langrenn og turskøyting. Hovedmålsetningen for Dikemark Idrettsforening er å bidra til at breddeidretten får et godt tilbud. DIF kan være et springbrett for utøverne til de større klubbene.

Medlemmer

DIF teller i dag rundt 500 aktive medlemmer fordelt på fotball, langrenn og turskøyter. Vi tilbyr både enkelt- og familiemedlemskap til en god pris og har plass til mange flere.

Anlegg

Vi holder til i flotte omgivelser på Engelsrud i Asker. Dikemark Idrettspark består av en fin 11-er kunstgressbane (etablert i 2016) og en liten treningsbane i kunstgress. Rundt området har vi en vi har en lysløype på ca 1 km hvor vi preparere skiløype om vinteren. Vi har i tillegg et område for skileik.

DIF-stranden og kiosk

Et steinkast unna fotballbanene finnes et flott sandstrand ved Ulvenvannet. Denne benyttes flittig av alle på Engelsrud, og det er Engelsrud Vel som sørger for at stranden blir godt ivaretatt.
DIF-kiosken er blitt et positivt innslag på DIF-banen og gir oss et knutepunkt for ytterligere å bedre den sosiale rammen. Stolte fotballspillere som etter endt kamp har gjort seg fortjent til en vaffel eller is, og ivrige foreldre på sidelinjen som koser seg med en kopp kaffe eller to.


Se kartinformasjon her