DIF 2 Superjenter 2002 Vs Jardar 2002 6-1

V. Bak: Hedda, Josefine, Kristiane, Emilie. V. foran: Hanna,Cecilie, Karoline,Mathea

Etter forrige kamp lærte vi at vi må være klare fra første spark. Dette var tema på oppvarmingen og jentene responderte som vanlig positivt med fult trøkk fra første spark. Jardar skulle vise seg å være et godt lag. Den store forskjellen mellom lagene var evnen til å rydde opp foran eget mål og få omsatt sjansene i mål. Dette er som kjent de viktigste faktorene for å vinne fotballkamper: ). Det som tross alt er det viktigste er at jentene forsetter utviklingen og har det morsomt.

Jentene startet som kjent friskt og ble bare bedre og bedre utover kampen. Etter en noenlunde jevn start plukket Mathea opp en tversoverpassning i forsvaret og skjøt ballen på direkten helt nede ved stolperota, et typisk toppscorer mål :). Josefine ville også være med og la på til 2-0 før dommeren blåste av 1. omgang. I pausen ble jeg møtt av en utrolig energisk jentegjeng med fin kledelig rødfarge i ansiktet og hvor alle ønsket å starte på banen i 2 omgang. Det tok ikke lang tid før Kristiane la på til 3-0. 4-0 målet var av den merkelige sorten hvor en av Jardar jentene førte ballen over en lang strekning og plasserte den i eget mål. Kristianes kommentar her var» om jenta på Jardar var klar over at man byttet side i 2. omgang». 🙂 . 5-0 målet ble igjen scoret av Kristiane. Jardar fikk sin redusering til 5-1 før Hedda etter et flott løp og scoring og avsluttet med 6-1 seier. Alle jentene skal ha honnør for virkelig å stå på og byttene ble tettere og tettere på slutten da jentene ble slitne og sånn skal det være. Kristiane og Josefine sto supert i mål med mange fine redninger og satte ballen raskt i spill igjen.