G99 kampresultat, høst 2010

Et fyrverkeri av en fotballkamp – siste høstkamp hjemme mot Heggedal (98). Den hadde det meste (fra begge lag); Finter, samspill, frisparkmål, straffemål, klasseredninger….. DIF guttene kjempet og løp og det var 3-3 til pause. Vi fulgte til 4-4, men så klarte HIL å få straffe samt et ‘heldig’ mål så sluttresultatet ble 4-6. Men ALL ÆRE til DIF guttene for en kjempekamp, HIL treneren var også imponert 🙂

2 bortekamper 22. september, seier over Asker og uavgjort mot Haslum (98).
I kampen borte mot Haslum 4 holdt guttenen 0 – 0 til pause, men Haslum scoret tidlig i andre omgang. Det merktes at Haslum guttene var et år eldre på bla mottak og pasningsspill. Men guttene våre ga seg aldri, fikk en flott utligning og holdt et flott uavgjort resultat! HVA !!?!?! sa Haslum guttene da de fikk høre at de var 99 årgang.

Det har vært tosifrete seire flere ganger i høst; Asker 4 ble slått 13-1 på Dif gress (26. aug) og 14-0 på Borgen grus (1.sep) i en kamp med samspill og mange fine mål. Det var klasseforskjell i begge kamper.

SESONG OPPSUMMERING:
Totalt har vi gjennomført 27 treninger siden sesongoppstart i april, spilt 32 serie kamper og deltatt på 3 cuper.
Resultatene av guttenes innsats er over all forventning. Totalt på alle 32 seriekamper har vi 15 seiere, 6 uavgjort og 11 tap. (Som kjent har vi også spilt i G98 serien og på disse 10 kampene (av de 32) har vi 3 seiere, 2 uavgjort og 5 tap.)