J2000: Spennende mot Lommedalen

Vi møtte Lommedalen i 5’er-kamp hjemme, og det viste seg raskt at Lommedalen var det beste laget vi har spilt mot i 5’er-serien i år.Dette ble en spennende kamp mellom to gode lag. Begge lag spilte flott angrepsfotball, men solid forsvarsspill gjorde det vanskelig å score. Allikevel klarte DIF å score 2 flotte mål i første omgang, og kunne gå til pause med 2-0 ledelse. I andre omgang satset Lommedalen alt fremover, og deres små, men raske og gode vinger klarte til slutt å legge inn til spissene, slik at det stod 2-2. Men, som vanlig, DIF gir ikke opp. Tross i skybrudd , vind og hardtkjempende motstandere presset de Lommedalen tilbake på banen og fikk til slutt inn et velfortjent seiersmål helt på slutten. Takk til Lommedalen for en flott fotballkamp.

J2000 har nå vunnet alle sine 10 seriekamper i 5’er i år, og vi gleder oss til de to siste kampene, mot Øvrevoll Hosle.