Norway Cup J96: 1-0 seier i 11-er

Også 11-er kampen gikk på Abildsøsletta, men på en ganske humpete og tung bane. Selv om det fortsatt var 19 grader og sol, var vinden denne gang på langs av banen. Vi trodde vi var heldige da vi vant målvalget og fikk medvind i første som planlagt. Og det gikk forsåvidt fint, da ballen var på Ottestads halvdel 90% av tiden. Bra trøkk fra våre, men også i denne matchen manglet det noe på sistepasningen og skuddpresisjonen. Vi hadde flere gode muligheter, og burde hatt 2-3 måls ledelse ved pause. Men 0-0 sto det.

I 2.omgang klarte vi å holde bra trøkk, og fikk fullt fortjent 1-0 etter 5-6 minutter da Amanda fant Mathilde med en fin pasning. Lobben over keeper kunne ingen stoppe. Etter dette jevnet det seg først ut, før Ottestad overtok mot slutten. Vi var heldige da ballen traff stanga med kun få minutter igjen, men vi safet seieren inn.

Mye bra innsats hos oss, men vi føler vi har mer å gå på som vi snarest må hente frem. Dommeren klarte seg greit, selv om vi fikk et par tvilsomme offside imot. Spede protester presentert på de 10-15 vanligste verdensspråk nådde ikke frem.

Mange ivrige supportere backet opp laget i begge kamper, og vi trenger alle igjen i morgen. Da møter vi Mathare Utd. kl. 16.30 på bane 3/Ekeberg – Mathare som i dag slo Gneist 3-0.

Her er glade DIf-jenter da seieren var klar. Og noen ikke fullt så glade Hamarjenter.