Oppskriftsmessig borteseier mot KFUM for Dif94

Det ble til slutt en overbevisende seier til jentene etter en laber første omgang. Dif jentene var ikke helt på hugget og ikke helt seg selv i innledningen av kampen. Til tross for dette satte vi inn 0-1 etter 17 minutter ved Mathilde. Men dette tente ikke jentene helt for KFUM klarte å utligne til 1-1 bare noen minutter senere. Men da våknet jentene og tok helt over både spillet og initiativet i kampen. Hedda satte inn 1-2 fire minutter før pause. I pausen bestemte jentene seg for at de ville vise at de kunne bedre og var skikkelig tente for en omgang til.

I andre omgang vartet jentene opp med godt spill og fire scoringer av henholdsvis Mathilde(2), Hedda(1) og Ingeborg(1). Vi var mest fornøyd med de mange fine kombinasjonene i det oppbyggende spillet og initiativene til å angripe.

Sluttresultat 1-6