Overbevisende seier for J1994

1 – 6 seier borte mot KFUM. Etter en fin helg i Barcelona hvor batteriene ble ladet og humøret satt til maks viste Jentene tidlig at de trivdes på KFUMs flotte bane på Ekeberg.

Jentene viste til tider meget godt spill med mange fine kombinasjoner og flott innsatsvilje. Det var tydelig at dette var en kamp de ville vinne. Jentene gikk hard ut og satte umiddelbart press på motstanderens forsvar. I kampens tredje minutt kom første scoring. Selma raidet seg inn i 16 meter snudde opp og sendte en pasning bak til Ane som fyrte løs en flott skudd som gikk inn. 3 minutter senere la Marte M en flott corner som Therese styrte via Linnea og i mål. 6 minutter etter dette fikk Hanne H en klarering fra KFUMs forsvar ved hjørnet av 16 meteren som hun klinte til på og satte i mål. DIF fortsatte presset og det fine spillet videre i omgangen og i det 23 minutt kjempet Amalie inn 0-4 som ble pauseresultatet.

Jentene var i godt humør i pausen og ingen virket slitne så dette hadde absolutt vært en flott vitamininnsprøytning for jentene.
De fikk beskjed om å benytte anledningen til spille enda mer ball og finpusse på de faste trekkene med både oppspill for gjennomløping og å benytte kantene våre enda mer. KFUM byttet keeper i andre omgang og fikk utpå en mer giftig spiss. En spiss som gjorde jobben sin umiddelbart. Hun kom gjennom via vår høyrekant og skjærte rett inn på mål og satte inn en redusering. Etter dette løftet KFUM seg en del og hadde et par brukbare sjanser men Charlotte er ikke lett og lure;-). DIF jentene sto godt imot presset som varte de første 10 minuttene av andre omgang. etter dette overtok DIF spillet og overtaket igjen. I det 68 minutt sloss Linnea seg til enda en scoring etter litt klabb og babb i feltet. 4 minutter senere gjorde Mathilde en fin ballvinning på sin høyre kant og slo en flott passning gjennom til Amalie som satte ballen fint i mål.

Vi kunne nok med litt mer hell og presisjon satt inn flere mål. Marte M hadde blant annet et frispark som smalt i tverrliggeren. Men alt i alt er vi kjempefornøyd med prestasjonene.

Sluttresultat: 1-6

Takk til jentene for en fin kamp og takk til de oppmøtte supporterne.