Siste kamp for J94

Siste kamp for J94 laget endte i seier borte mot Nesøya.
Vi var nok alle preget av stundens alvor da vi gikk utpå Nesøya banen og skulle spille siste kamp for dette laget. De som har vært med lengst har holdt på i over 10 år andre har kommet til etterhvert. En gjeng som har holdt utrolig tett sammen og som har hatt mye morro sammen både med fotballen og utenfor.

Nesøya slet med å stille lag men etter litt forsinkelser startet de med 9 spillere men de ble etterhvert 10. Dette var en kamp vi skulle vinne mot, men det skulle vise seg at dette måtte vi slite for.
Første omgang ble preget av et konstant press mot Nesøya forsvaret hvor vi hadde mange sjanser som vi ikke klarte å sette. Omgangen var halvspilt da vi endelig fikk uttelling. Marte M ble fikk en fin pasning av Ane ut på sin venstrekant som hun la inn foran mål hvor Linnea fikk satt ballen inn bak en god Nesøya keeper. Dif presset fortsatte ut omgangen men stillingen til pause ble 0-1.

Andre omgang ble som første, et konstant Dif press mange sjanser men bare et mål. Mathilde jobbet til seg ballen inne i Nesøyas 16 meter og satte ballen utagbart for keeper inn til 0-2 som også ble sluttresultatet.

NB! Det ble spilt bare 2×30 minutter p.g.a at Nesøya ikke klarte å stille fult lag.

Vi endte til slutt på tredjeplass i 1.divisjon avdeling 1 med høstsesongens resultater: 4 seiere, 2 uavgjort og 1 tap.
Lyn på andreplass har like mange poeng som oss men slår oss på bedre målforskjell.

Dermed var det eventyret ute og Dif 94 legger opp. Noen spillere slutter mens andre vurderer flere alternative klubber. Ønsker alle lykke til.

Må også takke Dif 96 jentene som har vært med oss de to siste sesongene. Hadde det ikke vært for deres bidrag hadde laget vært oppløst langt tidligere.