Terrengløp på Føyka tirsdag 26. oktober

Asker Sklklubb ønsker å invitere langrennsgruppene i våre naboklubbene Holmen IF, Gui Sportsklubb og Dikemark IF til å delta på vårt lav-terskel Terrengløp på Føyka, tirsdag 26. oktober.

Informasjon om løpet finner dere her: Asker Skiklubb (asker-skiklubb.no)

Terrengløpet er tilrettelagt med ulike traseer som utfordrer utøvere i alle aldersklasser. Traseene benytter kuler, svinger og kneiker og løypene for de yngste har innlagte hindre. For mange barn er dette første møte med startnummer, og vi i Asker Skiklubb Langrenn ønsker å gjøre dette både ufarlig, utfordrende og gøy. Arrangementet er inspirert av Telenorkarusell-skikross og sykkelløpet FØYKA KROSS.

Dette blir den femte utgaven av Terrengløp på Føyka siden oppstarten i 2019. Forrige løp var i september med 110 deltakere (hovedsakelig fra langrennsgruppa i Asker Skiklubb), hhv. 63 deltakere i rangerte klasser, dvs. 11 år og eldre, og 47 deltakere i aldersgruppa 7-10 år. Erfaringsvis er deltakelsen større for løpet som holdes etter høstferien.

Påmelding innen søndag 24. oktober kl 19:00 til ski@dif.no

Første start løpsdagen er kl 18:00. De yngste utøverne starter først. Løpet gjennomføres ved bruk av enkeltstart med kort startintervall (15 sek e.l.), bortsett fra for utøvere i klasse 15 år og eldre som har fellesstart. Mer info om løpet, inkl. løypekart og startliste, legges ut på hjemmesiden vår (følg linken over) nærmere løpsdagen.

Deltakelse er forøvrig gratis.