Det ble tap for DIF 94 borte mot Amasone Asker

Amasone fikk sin revansje på eget kunstgress etter tap 1-0 mot oss i vårsesongen.
Vi stilte for anledningen uten vår faste keeper (Charlotte), Therese og Kristine sto derfor litt motvillig hver sin omgang.

Amasone la tidlig press på oss og viste tendenser til veldig godt spill, men forsvaret vår jobbet iherdig og leste spillet deres veldig bra.  Til tross for presset hadde vi relativt god kontroll bakover. De fikk to scoringer midtveis i omgangen på langskudd som gikk rett under tverrliggeren, utagbart for vår keeper. Det tredje målet kom etter en fin tverrsoverpasning som de satte inn i keeperens korthjørne. 3-0 til pause.
I andre omgang kom vi mer med i spillet og hadde noen halvsjanser og kom til avslutninger men fikk ikke uttelling før Kristine satte inn et flott frispark fra 18-20 meter. stillingen holdt seg til det gjensto 10 minutter av omgangen da fikk Amasone inn en ball som spratt over vår keeper.
Alt i alt er vi fornøyd med innsatsen til jentene, vi tapte for et bedre lag i dag.

Vi ønsker Amasone Asker lykke til videre.