DIF 94 Uavgjort hjemme mot Vålerenga

Høstsesongen er i gang og vi er plassert i 1.divisjon avdeling 1. I avdelingen møter vi en del nye lag blant annet VIF og Grei samt et gjensyn med Heggedal, Amasone Asker, KFUM, Lyn og Nesøya.

Første kamp var mot VIF og endte uavgjort 1-1 hjemme på DIF-banen. Etter mye nedbør var det en tung og våt bane som gav mange slitne bein samt noen merkelige situasjoner, men alt i alt holdt banen fint.

VIF startet kampen best og presset oss i de første minuttene. Men så fant midtbanen vår ved Selma og Ane ut av hvordan de brukte sin midtbane og kjempet oss inn i kampen. Vi scoret først etter et frispark fra Kristine som endte inne i feltet og linnea kjempet seg til ballen som til slutt havnet hos Mathilde som satte pent inn 1-0. Resten av omgangen var relativt gjevnspilt.

Over i andre omgang var det DIF som tok tak fra start og førte spillet med mange gode kombinasjoner fra midtbanen og ut til kantene våre. Men mot spillets gang scoret VIF etter klabb og kabb og Bambi dansing inne i vår 16 meter. DIF hadde flere sjanser til å avgjøre kampen mot slutten men med VIFs gode keeper og litt uflaks ville det seg ikke.

Alt i alt en bra start på høstsesongen. Takker VIF for en fin kamp.