DIF J96-1: Knepent 1-2 tap mot Holmen

Forrige uke ble det 0-7 mot et meget bra Bærums Verk-lag i en kamp der DIF-jentene var et stykke under pari. Vi var derfor klare for revansj mot tabelltreer Holmen som gjestet DIF-banen onsdag kveld.

To av våre faste var ute med skade (en før kampen og en litt ute i 1.omgang), og vi hadde gjort litt om på vår normale oppstilling. Likevel klarte jentene seg meget bra i en jevn kamp, selv om Holmen nok ikke hadde en av sine beste dager. 1.omgang startet med et bra spillemessig overtak til DIF, god jobbing i alle ledd, men uten at vi kom til mer enn et par halvsjanser. Det gikk langt over halvveis før Holmen kom høyere på banen, og de skapte noen farligheter foran vårt mål. Det var likevel noe ufortjent at Holmen fikk en scoring kort tid før pause da DIF ikke klarte å klarere etter en dødball.

Vi så at dette var en kamp hvor seier var innen rekkevidde, og innstillingen i pausen var meget god blant jentene. Også i 2.omgang trykket vi på fra start, og fikk et frispark langt nede på høyresiden. Amanda slo inn, og etter litt kriging i feltet havnet ballen ute hos Henirette BL som satte ballen opp i nettaket med et flott skudd fra 15-16 meter. Kjempescoring av Henriette, som i tillegg spilte godt på høyrebacken og holdt Holmens beste spiller ute av kampen.

Istedenfor at kampen da bikket vår vei, scoret Holmen på en fin kontring like etter og det sto 1-2. Det var fortsatt over 20 min. igjen, men resten av kampen ble en stillingskrig med mye kjemping. Vi skapte et par cornere og et par halvsjanser, og Holmen hadde et par bra muligheter da vi forsøkte å ligge høyere mot slutten. Og da endte det 1-2, i en kamp der vi synes vi fortjente ihvertfall uavgjort.

Mye bra jobbing og tendenser til flott spill, men den siste pasningen og avslutningene manglet litt i dag. Vi øver videre og skal heve oss enda litt mot Haslum neste uke. Dommeren var god, og stemningen på tribunen det samme.