DIF J96/97 – Norway Cup dag 2 – 11er

Nok en fin kampdag med sol og ca 20 grader. Mandag hadde begge lag sine kamper på Ekebergsletta, hvor det var et yrende folkeliv og kjempestemning.

11-er-laget møtte Mathare Utd. fra Kenya. De har neppe reist flere 1000 km for å tape for Dikemark, og viste seg som et sterkt lag som var noe bedre enn DIF på det meste. Hurtighet og god teknikk gjorde at våre jenter ble løpende mye imellom og uten å klare å holde lenge på ballen. Det ble da få muligheter fremover for våre, men det ble kjempet hardt og forsvarsspillet fungerte bra. Vi holdt nullen til minuttet før pause, da MU fikk et litt enkelt mål.

2.omgang ble mye lik den første uten at vi kunne gjøre mye fra eller til. Ytterligere 2 baklengs fulgte, slik at det sto 0-3 til slutt. Jentene skal ha full honnør for god innsats. I dag sto spesielt Ingeborg og Henriette BL frem med mye godt spill.

Dommeren var god, og Frank viste seg som den fødte linjemann med mange hurtige raid langs krittet. For øvrig hadde alle spillere med sine private sponsorer og supportere, og da blir stemningen god.

Tirsdag møter vi Gneist fra Bergen kl. 15.30 på bane 15/Ekeberg. Oppmøte på skolen 13.30. Seier i den kampen, så er vi i A-sluttspillet ! Det vi vet om Gneist, er at det er en råsterk steinalderkvinnefigur fra Donald Duck, med leoparddrakt og stort mellomrom mellom fortenna, og håpløst forelsket i Donald. Da blir det vel en tøff kamp, så det det er bare å slipe bronseøksene, og stille kampklar.

Bilde av DIF-jentene i god cupstemning sammen med Mathare: