DIF-seier i lokaloppgjøret

DIF-guttene var strålende fornøyde etter 3-2 seieren mot Heggedal.

Siste seriekamp før sommeren ble akkurat så nervøs som et lokaloppgjør mot Heggedal skulle tilsi.
Det ble svært nervepirrende og sjanserikt da Dikemark G2002-1 tok imot Heggedal hjemme på DIF-banen.

DIF kom best i gang, og tok ledelsen drøyt midtveis i første omgang etter en jevn åpning med sjanser til begge lag.

Både DIF og Heggedal fortsatte å skape sjanser, men neste scoring kom ikke før det var gått noen minutter av andre omgang. Scoringen kom på et flott skudd høyt i mål.

Midtveis i omgangen festet Dikemark et grep om kampen med to raske scoringer. Stillingen 3-1 holdt seg til det gjensto drøyt tre minutter.

Da kjempet Heggedal inn en redusering, og de siste minuttene ble særdeles spennende med heroisk innsats fra begge sider. Heggedal kjempet knallhardt for utlikning, Dikemark for å unngå flere baklengs.

Til stor jubel i DIF-leiren klarte de å holde unna, og med 3-2 var sesongens første seier i serien et faktum.

De siste helgen har laget gjennomført både Kalvøya Budstikka Cup og Liungen Cup, og spillerne har vist stor fremgang gjennom disse kampene.

DIFs lag: Endre Melingen Myhre, Emil Olsen, Marcus Langeland, Mads Teien, Thanantan Kirupakaran, Johannes Hole Evensen, Erik Bekkeli, Frikk A. Embergsrud