Kategorier


Arkiv


DIF2 Jenter 2002 stormer videre

DIF2 2002 Jenter
1. rad fra v. Hannah, Maria, Hedda, Karoline, 2.rad Emilie, Kristiane, Josefine, Mathea og Cecilie

Etter en super helg i Liungen cup med 4 seire på 4 kamper, 12 mål og 0 baklengs var DIF 2 Jentene klare for ny kamp mot Frisk/Asker. Nok en gang leverte DIF 2 Super jentene en knall match. DIF 2 jentene tar nå nye syvmilsteg for hver kamp de spiller. DIF 2 jentene tok tak i kampen og presset Frisk Asker jentene fra første spark. Dette presset klarte jentene å opprettholde gjennom hele kampen.

DIF 2 jentene dekket ivrig opp når Frisk Asker keeperen skulle kaste ut ballen og gang på gang fikk vi tak i ballen og fikk avslutninger på mål. Når Mathea scoret vårt første mål var dette veldig fortjent. Kristiane doblet noe senere ledelsen når hun kom igjennom forsvaret og var alene med keeperen. Mathea la yterligere på til 3-0 og 4-0, mens Karoline scoret 5-0 som var kampens flotteste scoring. Ballen fikk en fin bue over keeperen og havnet helt i hjørnet ved stanga, supert. Det siste målet kom av god kjemping fra Karoline og tilslutt ballen havnet i mål via beinet til en Frisk Asker spiller.

Alle DIF jentene sto på gjennom hele kampen, var raskt ut i posisjoner når våre keepere, Hedda og Josefine, kastet ut ballen. Jentene er utrolige effektive når det gjelder å hindre motstanderne våre til å komme til avslutninger på vårt mål. Sist og ikke minst nå begynner jentene å få øynene opp fra ballen og sender passninger til hverandre.Veldig bra utvikling på Emilie og Hedda i de siste kampene. Cecilie er som en liten Maradonna som fører ballen som den skulle vært limt til foten. Vi gleder oss veldig til høstsesongen.