96 jentene avsluttet vårsesongen med seier

DIF – Øvrevoll Hosle 2-0.

I strålende solskinn og en brukbar gressmatte på DIF-banen var jentene klar for siste kamp før en velfortjent sommerferie. Vi har begynt på runde to i serien og møtte Øvrevoll Hosle hjemme. Et lag vi slo 0-1 borte.
DIF la umiddelbart press på gjestene og scoret allerede etter fire minutter. Marthe H fikk en lang ball fra Amanda som hun rakk såvidt forran en utrusende keeper, ballen slo i keeperen og ut i feltet hvor Mathilde kom i stor fart og satte ballen elegant i mål. Presset fortsatte og jenten fikk satt en ny scoring etter en flott corner av Amanda som Mathilde satte hode på og det sto 2-0. Amanda la forøvrig mange bra cornere.

I andre omgang fortsatte jentene presset men ØH var også frempå noen ganger uten å skape de helt store sjansene. Det ble ingen scoringer i denne omgangen selv om vi hadde mange sjanser, med litt mer presisjon kunne seieren blitt noe større men vi er fornøyd med seier og jentenes innsats.
Bakover hadde vi full kontroll under hele kampen, forsvaret jobbet meget bra sammen i dag. Ida gjorde som vanlig en god forsvarsjobb men også Henriette BL, Hanne W, Marthe FL og Kristine FL spilte bra. Ina og Henriette H hadde lite å gjøre denne kampen men hadde fin kontroll på det som kom igjennom. Midtbanen Amanda, Kristine K, Ingeborg, Hanne H, Marthe H og Kathinka gjorde alle en god kamp og spissene Mathilde og Amalie jobbet som vanlig godt.

Takk til alle entusiastiske supportere for god støtte gjennom hele kampen.

Nå er det ferie før vi starter oppkjøringen til årets store cup på ekebergsletta.