J01 med taktisk seier over Heming

en svært spesiell fotballkamp endte med DIF seier over et veldig godt Heming lag med Barca tendenser.
Det viste seg at det manglet et 11’er mål på Borgen, men dommer og motstander gikk med på å spille med et 11’er og et 7’er mål. DIF spilte mot 11’er målet i første omgang og det var lurt….. et tidlig frispark mål ble etterfulgt at flott spill mål og dermed stod det 2-0 til DIF jentene uten at noen forstod hva som hadde skjedd. Heming spilte god fotball og traff stenger og utenfor, men det stod fremdeles 2-0 til pause.

img_3193

I pausen gjorde lagleder Arthur en taktisk genistrek (på bilde viser han det på taktikk tavlen) som holdt helt inn. Heming presset i 40 min, men fikk bare et mål da det gjenstod ca 12 minutt. En kjempeinnsats av jentene som aldri ga opp, men «stod av» presset helt inn!