J2000: 2 nye seiere til jentene!

Sesongen nærmer seg slutten med stormskritt, og jentene imponerte med 2 nye seiere denne uka: 8-0 mot Holmen og 4-1 mot Asker!

Mandag kom Holmen på besøk til DIF. Holmen har tydeligvis trent godt det siste året, og var spesielt i 2. omgang tildels på høyde med DIF. Allikevel hadde DIF full kontroll, spesielt i 1. omgang var det mye fint spill, og 6-0 til pause. 2. omgang ble litt roligere, jentene puttet på 2 mål til, men det kunne lett blitt mange flere. Holmen kjempet godt, og var uheldige som ikke fikk et trøstemål.

Tirsdag var det kamp på Risenga grus mot Asker, som vi også har vunnet mot i alle møter tidligere, men Asker har også trent godt og bød på god motstand. Selv om DIF presset i store deler av kampen, ble det bare 2 mål til pause. Da Asker reduserte midtveis i 2. omgang var det plutselig spennende. Som vanlig løp DIFs forsvar opp alle angrepsforsøkene fra Asker, og trygget seieren med 2 nye mål.

Nå er det bare den utsatte kampen mot Bærums Verk som gjenstår, og vi regner med en tøff og spennnende avslutning på en strålende sesong. Håper mange kommer til DIF for å få med seg en god avslutningskampen mellom DIF og et godt BVIF onsdag kl. 18:30!