Kategorier


Arkiv


J2000: 2 nye, sterke seiere i serien!

Kjempespill av jentene ga 5-2 seier over Bærum 2 (som var ubeseiret  før turen til Dikemark!) og solide 5-0 mot Fossum 2!

Jentene er nå veldig effektive og i tillegg svært solide i forsvar. Tirsdag spilte DIF2 mot Bærum 2 på en tung gressbane på DIF. Bærumspillerne var hittil ubeseiret i serien, men de kom raskt ned på jorda mot DIF. DIF gikk ut i hundre, vartet opp med storspill, og etter 10 minutter var stillingen 5-0 til DIF. Bærum hadde et veldig godt lag, og kom seg etter hvert over sjokket. Resten av kampen var god og jevnspilt, og begge lag vartet opp med strålende angrepsspill. Forskjellen var DIFs effektivitet framfor mål, samt veldig godt forsvarsspill. Sluttresultatet ble 5-2 til DIF. Bærums trenere og supportere var fornøyd etter en god og velspilt kamp, til tross for tap.

Onsdag møtte DIF Fossum2, og etter en litt nølende start fikk DIF mål påstraffe, og etter dette var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Mange flotte angrep, og vi har etter hvert fått mange raske forsvarsspillere som ingen motstandere klarer å løpe fra! Flott 5-0 seier, men Fossum var litt uheldige som ikke fikk et trøstemål eller 2.

Vi gleder oss allerede til neste ukes kamper!