J2000: Fantastisk avslutningskamp!

Glade jenter før kamp ble enda gladere etter kampen!

Da var årets siste kamp unnagjort, og for en kamp det ble i høstmørket på DIF! Vi visste at Bærums Verk hadde et godt lag som vinner nesten alle kampene sine. 2 veldig gode lag sørget derfor for en svært spennende kamp med mange flotte angrep begge veier, og tøft og kontant forsvarsspill. Kampen endte med seier 2-1 til DIF.

Begge lag var innstilt på å vinne, og gikk villig i angrep. Men, DIF og BVIF har sannsynligvis de beste forsvarsspillerne i serien, og de fleste angrep ble kontant stoppet på begge sider. Det var derfor få målsjanser i forhold til det vi er vant til. Begge lag var farlige på corner, og mot slutten av første omgang viste BVIF hvor viktig det er å spille til dommeren blåser. BVIF fikk corner som smalt i stanga. DIF mente den hadde vært ute av spill og stoppet opp, og BVIF scoret enkelt. Dette tente jentene og i 2. omgang ville DIF frem og score. BVIF prøvde seg på kontringer, men er nok ikke vant med å møte et forsvar av DIFs kaliber. DIF malte på, og etter et av mange flotte angrep kom den fortjente utligningen. Ingen av lagene var fornøyd med uavgjort, og satset friskt fremover. Helt på slutten fikk Andrine stjernetreff, men dessverre smalt ballen i tverrliggeren. DIF øynet mulighet for seier, fortsatte å presse og etter litt klabb og babb i feltet fikk Andrine sin revansj og scoret seiersmålet. BVIF hadde mange goe skuddforsøk i 2. omgang, men heldigvis for oss traff de ikke mål. Takk til BVIF for en god og ikke minst spennende fotballkamp, og gleder oss til å møte de ved en senere anledning, da med litt mer lys…….

Status for våre 2 lag i årets serie er da:

Spilt 26 kamper, vunnet 20, 1 uavgjort og kun 5 tap. Målforskjell 149-43! I høst har vi tapt kun 1 kamp.

Nå blir det velfortjent høstferie, før vi starter med vintertrening.