J2000: Flott helg i Bø

Jentene hadde en flott helg på Sommarlandcup i Bø, 2 seiere mot Vestfoldlag og tap i en jevnspilt kamp mot Asker.

Været var ikke helt det samme som i fjor, men heldigvis spilte vi våre kamper innendørs i Telemarkhallen. Vi møtte 2 lag fra Vestfold, og et spennende oppgjør mot gode venner og rivaler fra Asker. Det var klasseforskjell mot Nykirke og Ørn Horten, og DIF vant 5-1 og 6-1 etter at de startet veldig godt, men slappet litt av utover i kampene. Kampen mot Asker ble som ventet tøff. DIF var best i 1. omgang, men klarte ikke å score til tross for mange sjanser. Asker fikk sjansen på kontring etter at DIFs forsvar ble litt vel offensive. I 2. omgang overtok Asker mer av spillet, scorte 2 mål og vant 3-0 i en jevnspilt kamp.

Jentene holdt ut hele konserten lørdag kveld, og fikk mange timer i Sommarland både lørdag og søndag.

I ukens seriekamper håpet jentene på revansj mot det suverent beste laget i serien, Bærums Verk. Første omgang var jevnsilt, med et lite overtak til DIF. Det så ut til å bli 0-0 til pause, men så fikk BV 2 raske mål i omgangens siste minutt. Jentene ga ikke opp, og spilt jevnt med BV også i 2. omgang. Dessverre klarte ikke DIF å score, mens BV fikk 2 mål etter fantastisk angrepsspill.

Kampen mot Hauger ble dessverre flyttet til grusbane, og da blir det vanskelig å spille god fotball. I tillegg var jentene uvanlig slappe og ukonsentrerte, og det ble tap 2-3. Kampens høydepunkt var Linas kjempeskudd i 2. omgang!

Da gleder vi oss til vårens siste seriekamper, før jentene tar en velfortjent sommerferie.