J2000: Flott innsats i Lillestrøm

J2000 startet sesongen med cup i LSK-hallen 20 mars. 3 spennende kamper ga publikum topp underholdning!

Kamp 1: DIF-Frogner 4-2

DIF-jentene var ivrige i å vise seg fram og presset motstanderne helt fra start. Samspillet satt som det skulle, og angrep etter angrep ble rullet opp. Jentene venter imidlertid litt lenge med å skyte, men scorere allikevel 4 flotte mål og vinner til slutt 4-2.

Kamp 2: LSK-DIF 3-1

Her ble kampbildet et helt annet. DIF-jentene halvsover fra start, og LSK kjører kampen. Da DIF omsider begynner å spille slik de kan, er det litt for sent. DIF reduserer og presser på for utligningsmålet, men dessverre kontrer LSK inn en avgjørende scoring.

Kamp 3: HVAM-DIF 4-3

Dette ble en spennende og målrik kamp. DIF-jentene er igjen litt trege i å komme i gang, og er for lite aggresive i forsvar. De våkner etterhvert, og 2 flotte mål gjør at det lenge står uavgjort. DIF presser som vanlig mot slutten, men litt misforståelser i forsvar gir igjen Hvam ledelsen. DIF gir ikke opp, og et nytt flott mål ser til å berge uavgjort. DIF vil gjerne vinne, forsetter å presse, og da går det som det ofte gjør: Hvam kontrer inn seiersmålet.

Alt i alt en flott cup av jentene, og til tider fikk de vist frem storspillet.  På cuper er kampene korte, og da nytter det ikke å «sove» halve kampen, men det retter seg vel etter hvert. Vi fikk ihvertfall bekrefte at jentene ikke har glemt storspillet fra i fjor. Gratulerer til jentene med flott innsats!

Glade jenter på cup!