Kategorier


Arkiv


J2000: Glimrende spill på Kringsjå

Den strålende innsatsen fra Lyn-cup fra lørdag fortsatte på søndag. Etter lørdagens kamper ble vi nr. 2 i vår pulje, og skulle da spille mot de beste lagene på søndag.


Første kamp søndag gikk mot Hvam, som vi har tapt mot i cup tidligere. Denne gangen var det ikke tvil om hvor seieren skulle havne, Dif-jentene hadde full kontroll og vant til slutt 4 -1.
Andre kamp søndag var mot Lyn1. Dette ble en svært god og spennende kamp. Lyn1 tok tidlig ledelsen, men Dif kjørte på og fikk en fortjent utligning mot slutten. Begge lag var innstilt på seier, og nesten på overtid kontret Lyn inn seiersmålet. Selv om det ble tap, var det en strålende innsats igjen mot et veldig godt lag fra Lyn.
Siste kamp var mot Skedsmo, som vi tapte for på lørdag. Selv om Skedsmo yppet seg litt og ledet 1-0, tok Dif mer og mer over, og vant til slutt 5-2.
Status for cupen ble da 4 seiere og 2 tap, mot veldig gode lag. Arrangørklubben Lyn stilte med 2 lag, og av de 8 kampene Lyn sine 2 lag spilte, tapte de kun 1, og det var selvsagt mot DIF!

Vi gleder oss til seriekampene fremover!