J2000: Seiersrekka fortsetter!

2 bortekamper på grus endte med 2 sterke seiere: DIF1 vant 2-1 i en svært spennende kamp mot Frisk Asker, mens DIF2 vant  7-1 motHolmen3!

Onsdagens kamp mot et godt Frisk Asker-lag på Risenga grus ble som ventet jevnspilt og spennende. 2 angrepsvillige lag skapte mange sjanser. DIF-jentene storspilte i forsvar, og DIF hadde mange sjanser til å ta ledelsen. Grus er uvant underlag for jentene, men grustreningen på mandag hadde hjulpet. DIF var best og var veldig nær scoring  mange ganger, men det stod 0-0 til pause. 2. omgang var også jevnspilt, og endelig klarte DIF å score etter et av mange flotte angrep. Frisk Asker ga ikke opp, og klarte å redusere på en av sine få angrep. SOm vanlig kjørte DIF på, og tok igjen ledelsen etter å ha spilt seg gjennom det gode forsvaret til Frisk Asker. Mot slutten senket høstmørket seg over Risenga, DIF red av stormen og vant fortjent etter en veldig god kamp, spesielt i forsvar.

Torsdag var det ny gruskamp, denne gang på Holmen. Som vanlig hadde DIF god kontroll mot Holmen, og selv om Holmen forsvarte seg godt, trillet målene inn jevnt og trutt. Forsvaret og midtbanen vant de fleste duellene, flotte angrep ble rullet opp, jentene ble etter hvert venn med uderlaget, og sluttresultatet ble 7-1 til DIF.

Flott innsats igjen, og vi gleder oss til neste ukes kamper!